Uutiset

12.02.
2017

Vaskilla hyvä kisameininki Head Cupissa Riihivuorella

Head Cup kisassa Riihivuoressa laskettiin lauantaina pujottelua ja sunnuntaina suurpujottelua . Kilpailu sai kansainvälistä väriä, kun kisaan osallistui 50 venäläistä ja 10 eestiläistä laskijaa. Lisäksi kilpailussa oli muutamia laskijoita Etelä-Suomen seuroista.

Lauantain pujottelussa kokonaistuloksissa kuuden parhaan joukkoon ylsivät Vaskista N8 2. Emmi Niemi, N12 6. Iida Autio, M12 2. Aksu Puijola.

Kilpailu oli samalla Keskisen Suomen aluemestaruuskilpailu, jonka tuloksiin huomioitiin vain Keskisen Suomen joukkueet, M12 sarjassa Aksu Puijola nousi ykköseksi ottaen aluemestaruuden. Aluemestaruuksissa muille palkintosijoille nousivat M8 Leo Kainulainen 5., N10 sarjassa 3. Edit Wargén, M10 5. Saku Syvänen, N12 3. Iida Autio ja Elena Muhonen 5. ja  M12  5. Milton Backlund, Lauantain tulokset

Sunnuntain suurpujottelussa käytiin kovaa taistelua. 12 sarjassa erot olivat sadasosia sekä tyttöjen ja poikien sarjassa ensimäisellä kierroksella. Kokonaiskilpailussa palkinnoille pääsivät suurpujottelussa N8 6. Emmi Niemi ja M12 3. Aksu Puijola.

Aluemestaruuksissa palkittiin samana päivänä  N8 2. Emmi Niemi, M8 5. Lucas Nappari, N10 3. Edit Wargén ja 5. Sanni Anttila, M10 5. Saku Syvänen, N12 5. Elena Muhonen ja M12 2. Aksu Puijola. Sunnuntain tulokset