Uutiset

28.03.
2017

Samulle suurpuikan Suomen mestaruus

Suurpujottelun Suomen mestaruudet laskettiin Pyhällä tänään. - Hieno voitto, mutta kaikkensa sai antaa, että sai ripustaa kultaa kaulaansa. Kakkostilan otti Robin Bäck ja kolmostilan Teddy Takki, molemmat Granista. 

 

Samu jatkaa kisoja pujottelulla Sallassa  tällä viikolla. Vauhtilajit syöksy, superg ja alppiyhdistetty lasketaan Ylläksellä. Andy Romar tulee myös kisamaan vauhtilajit  Ylläkselle, jolloin saadaan nähdä Vaskin poikien keskeinäinen kisa pitkästä aikaa. 

 

Suomen mestaruuksien jälkeen Samulla ei ole enää muita kisoja. Ennen lepoa käydään kuitenkin vielä testaamassa uusia välineitä, mahdollisesti Hintertuxissa. -Sen jälkeen pidän lomaa. Valvon yöt ja katon tv sarjoja ja syön epäterveellisesti, kertoo Samu. Hänen mukaansa on tärkeää, että mieli ja kroppa saa levätä. - Viime keväänä olin kaksi viikkoa täysin lomalla. Mieli kertoo, kun on aika lähteä töihin. Oon niin kauan kun tuntuu siltä, että haluaa mennä takaisin, sanoo Samu. Samu pitää tärkeänä, että sisäinen palo löytyy, eikä lähde pakottamaan itseä johonkin tiettyyn aikaan. 

 

Tätä juttua kirjoitettiin Öjbergetin kahvilavuorossa. Junnut toivottavat täältä tsemppiä Samulle ja Andylle seuraaviin kisoihin!

samu suurpuikka sm
Takaisin