10.03.
2018

Puikkapäivä pulkkaan Öjbergetillä

Mukava kisapäivä, hienoja suorituksia

Vaskin lasten osalta kilpailut sujuivat mallikkaasti ja rinteessä nähtiin hienoja suorituksia. Palkintosijoja nappasivat Vaskista ykkösenä Edit Wargen N10 ja Iida Autio N14 sarjassa ja Luna Nappari N8. N8 sarjassa toiseksi laski myös Vaskin Jonessa Forth. Julia Håkans sijoittui kolmanneksi N12 sarjassa samoin kuin Eveliina Tammilehto N14 sarjassa. Julian sisko Emilia sijoittui tänään toiseksi N16 sarjassa. Emmi Niemi sijoittui viidenneksi N10 sarjassa. Tänään ei laskettu kuitenkaan Emmin lempilajia; sitä jossa tuuli tulee ihanasti kasvoille ja mennään lujaa. Suurpuikkaa kun ei oikein voi laskea Öjbergetin lyhyessä rinteessä...

Poikien sarjassa M10 toiseksi tuli Max Humberset, neljänneksi Lucas Nappari ja viidenneksi Casper Wägar. M14 sarjassa vaski otti sijat 3-9. Palkinnoille sijoittuvat Iisak Hakala 3. Lian Wargén 4. Miko Niemi 5. Aleksi Sulkakoski 6. M16 sarjassa toiseksi laski Lauri Ylikantola ja kolmanneksi Rio Boussir.

Vaskin riveissä nähtiin myös toisen polven laskijoita. Aleksi Peltolan pojat, Luukas ja Iisak laskivat molemmat sarjassa M8, elämänsä ensimmäisen Keskisen Suomen Cup kisan.

Katsomossa oli myös vanhoja konkareita. Kisoja oli seuraamassa Talonpojan perheestä Salla vanhempineen. Asiantuntevia kommentteja lenteli ilmassa, vaikka taukoa rinteistä on ollut useita vuosia.

Palkinnot jakoi Janne Romar ja vanhempien kamerat tallensivat ikimuistoisia hetkiä olympialaskijan isän ojentaessa palkintoja jälkikasvulleen. Kisa jatkuu huomenna SUP:lla heti aamutuimaan klo 9.00.