Uutiset

11.03.
2018

Tillsammans lite bättre

- Två minuter till start, hörs Jan Boströms röst i högtalarna vid Öjberget. Stämningen är förväntansfull vid bergets fot. Det är söndag morgon och den andra tävlingsdagens första åk ska strax börja. I backen står svettiga män med spadarna i hand. Vädret med tjockt snöregn är utmanande även för de bästa talkoarbetare. Hittills har både tävlingarna och arrangemangen bakom tävlingarna löpt smidigt.

 

- Arrangemangen, och framför allt tidtabellen, har fungerat jättebra, konstaterar några föräldrar från Kuopio ski club. Det är dessutom roligt att komma till Vasa då man möts av glada leenden här vid Öjberget.

 

Bra planerat är halva jobbet gjort. Eliina Puijola konstaterar att talkoarbetet vid Head Cupen fungerar precis som det ska. Alla vet precis vilken som är just deras uppgift.

- Det bästa är att kunna lita på att jobbet faktiskt blir gjort. Sen har jag också fått positiv feedback från andra föreningars ordförande att det är just såhär man jobbar ilag och ordnar denhär typen av evenemang. Det är roligt att höra.

 

 

 

 

IMG 1274
Takaisin