Uutiset

10.03.
2018

Liten men bra

- Banan idag var inte så svår men backen är en rolig variation till där vi annars åker i Himos, tycker Erin Lehtonen och Ninna Kankkunen från Jyväskylä när de får frågan om vad de tycker om Vasabornas backe. - Det som är bra med Öjbergsbacken är just att den är kort så banan går snabbt, menar flickorna. De är dessutom på bra humör under första Head cup-tävlingsdagen då de efter tävlingarna ska få simma vid Tropiclandia.

 

Senni Holopainen från Tahko håller med om att banan inte kändes speciellt svår under den första tävlingsdagen. Om backen känns lite så kändes däremot resan till Vasa lång. Som tur får även Senni ta ett dopp i plurret efter dagens tävling. Och bilresan går bra när hon får hänga på telefonen och snurra på slime.

 

En av Vaskis yngre deltagare, Jonessa Forth, deltar i sina första tävlingar i Head Cup på Öjberget och hon är nöjd. Delvis över att banan är bekant och delvis över sin placering.

- Det enda svåra var däruppe vid starttornet. Först tänkte jag åka på fel sida av käppen, sen hejade de andra jättemycket på mig och det störde lite min koncentration. Men sen gick det bra.

Jonessa knep en andraplats i sin första Head Cup tävling under lördagen.

 

2016 87 of 1
Takaisin