Uutiset

06.01.
2024

Ilmoittautuminen Nappuslalom/Knatteslalom ja PreSmile ryhmiin talvelle 2023-2024

NAPPULA / KNATTESLALOM on pienimmille, vähintään 5-vuotiaille lapsille tarkoitettu harrasteryhmä, jossa tutustutaan alppihiihtoon ja opetellaan lajin perusteita. Ryhmä kokoontuu Öjbergetillä kerran viikossa järjestettävissä harjoituksissa. Ryhmät muodostetaan laskijan ikä ja laskukokemus huomioiden. Toivottavaa on, että ryhmään ilmoittautuja osaa laskettelun alkeet ja pärjää itse hississä. Mikäli alkeet ja hissillä kulku eivät vielä suju, suosittelemme paria hiihtokoulutuntia ja sen jälkeen osallistumista Nappulaslalom-kurssille.

 

PRESMILE-ratalaskuryhmä on 6-12-vuotiaille lapsille, jotka haluavat oppia aktiivisemmin alppihiihdon ratalaskutekniikkaa. Ryhmän harjoituksissa opetellaan edelleen yleistä laskettelutekniikkaa ja lasketaan lisäksi rataa useamman kerran viikossa. PreSmile-ryhmä mahdollistaa luontaisen siirtymisen myöhemmin Vaskin Smile-kilpalaskuryhmään, jossa osana toimintaa on laskettelukilpailuihin ja seuran toimintaan osallistuminen.

 

Ilmoittautuminen Nappulaslalom ja PreSmile-ryhmiin tapahtuu MyClub-järjestelmässä. MyClub-järjestelmässä tehdyt ilmoittautumiset ovat sitovia!
Kummankin ryhmän harjoitukset alkavat alustavasti viikolla 2.

 

Ilmoittautuminen Nappula / Knatteslalom-ryhmään 2023-2024
Ilmoittautuminen PreSmile-ryhmään 2023-2024

 

Lisätietoja antaa Aleksi Peltola (alke.peltola@gmail.com)

vaski3
Takaisin