Uutiset

08.01.
2017

Head Cupin superpujottelupäivä Mustavaarassa - takaa-ajoasetelmasta kultaa ja useita hyviä sijoituks

Head Cupin superpujottelupäivä alkoi mukavassa pikkupakkassäässä. Superpujottelu lasketaan suurpujotteluvarusteilla, mutta pujottelusuksilla. Rata on merkitty suurpujottelulipuilla. Ensimmäinen kierros sujui tasaisesti Vaskilaisilta. Emmi Niemi ja Edit Wargén ottivat ykköspaikat, Pojat 12 sarjassa Vaskilaisilla oli peräkkäiset sijat 3. Aksu Puijola, 4. Miko Niemi, 5. Liam Wargén. Lukas Nappari ja Emilia Håkans starttasivat toiselle kierrokselle neljänneltä sijalta ja Iida Autio kuudennelta. Myös muut vaskilaiset selvittivät radan hienosti.

Toisella kierroksella nähtiin hyviä suorituksia kaikilta laskijoilta. Aksu Puijola pani kaikki peliin ja nousi 3. sijan takaa-ajoasemasta ykkökseksi. Myös Iida Autio nousi kaksi sijaa sijoittuen neljänneksi, samoin Miko ja Emilia pitivät 4:en sijan. Edit sijoittui myös ykköseksi. Emmillä ja Lukaksella sattui harmittava porttivirhe ja he jäivät tältä päivältä ilman tulosta. Kisatunnelma oli hyvä ja Jopun järjestämät kisat onnistuivat hienosti. Kiitos kaikille hienosta kisamatkasta ja hyvästä joukkuehengestä.