Uutiset

25.03.
2017

Head Cup loppukilpailu Kasurilassa

Vaskilla oli oli hieno kisapäivä. Head Cupin finaali Kasurilassa alkoi jännittävissä merkeissä. Lauantaina laskettiin puikkaa ja osalla laskijoista pelissä oli puikkakisan lisäksi myös koko cupin loppusijoitukset. Loppusijoitusten kannalta jännittävimmät hetket olivat Edit Wargenilla, Iida Autiolla, Aksu Puijolalla ja Sanni Anttilalla. Kaikkien osalta kahden viimeisen kisan sijoitukset vaikuttavat siihen, millaisen sijoituksen he saavat kokonaiskisasta. Edit otti kisasta 2. sijan ja taistelee huomenna edelleen cupin voitosta. Sanni oli tänään 7. Sannilla on myös huomisen jälkeen mahdollisuus kolmostilaan kokonaiskilpailussa. Huomionarvoista on, että sekä Sanni että Edit ovat sarjassa nuorempina, joten he jatkavat samassa sarjassa ensi vuonna. Iida sjoittui tänään kolmanneksi ja taistelee huomenna myös kokonaiskisan podiumpaikasta. Aksu sjoittui tänään toiseksi ja varmisti samalla kokonaiskilpailun voiton.  

 

Hienoja henkilökohtaisia onnistumisia oli Miko Niemen molemmat laskut, Emilia Håkansin hyvät suoritukset ja Lucas Napparin tekninen edistyminen. Lucas sijoittui tänään viidenneksi, Leo Kainulainen kuudenneksi ja Emilia neljänneksi. Saku Syvänen sijoittui tänään hienosti myös viidenneksi.

 

Emmi Niemi veti varmalla otteella taas ykköseksi. Viiksellä Emmi oli kommentoinut: -Isi, minä voitan tämän kisan!, johon isä oli kommentoinut: -Kuule Emmi, mitä tahansa voi tapahtua, ei se ole niin varmaa... - Joo, mä tiedän sen, mutta minä voitan silti, sanoi Emmi. Ehkä tässä todistetaan se, että henkilökohtaisella mielikuvaharjoittelulla on merkityksensä: Emmi vei taas kisan voiton varmalla otteella.  

 

Kisa jatkuu huomenna jännittävissä merkeissä, peilissä on ehkä myös seurojen välinen kokonaiskilpailun voitto!

 

Tulokset

 

KASURILA
Takaisin