Harrasteryhmät

​​​​​Vaskissa voi harrastaa laskettelua harraste- ja kilpatasolla. Lapset aloittavat harjoittelun Nappulaslalom-ryhmässä ja jatkavat siitä halutessaan kilparyhmään. Harrasteryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu erikseen ilmoitettavan aikataulun mukaan. Tiedusteluihin vastaa ympäri vuoden Johan Forth puh. 050 522 4566.

 

Tule mukaan Kom med Vaskin harrasteryhmiin Knatte ja PreSmile

 

 

Nappulaslalom talvi 2023-2024

Nappulaslalom on pienimmille lapsille tarkoitettu harrasteryhmä, jossa tutustutaan alppihiihtoon ja opetellaan lajin perusteita Öjbergetillä talvikaudella kerran viikossa järjestettävissä harjoituksissa.

 

Nappulaslalomin kausimaksu 2023-2024 on 130 euroa. Maksu sisältää seuran jäsenmaksun kyseiselle kaudelle.

 

Harjoitusten alkamisesta ja ryhmäjaosta tiedotetaan ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen. Alustavasti ensimmäinen harjoituskerta on viikolla 2.

 

Jos ilmoittautuneita on paljon, ryhmiä voidaan muodostaa useampia. Harjoitusten alkamisesta ja ryhmäjaosta tiedotetaan sähköpostiosoitteeseen, jonka annat ilmoittautumisen yhteydessä (ks. alla). Ryhmäjaon helpottamiseksi voit kertoa ilmoittautumisen yhteydessä, millainen laskukokemus laskijalla on ja sopiiko maanantain vai tiistain ryhmä paremmin.

 

Nappulaslalom-ryhmän laskija:

  • on vähintään 5-vuotias aloitteleva laskija; ryhmät muodostetaan ikä ja laskukokemus huomioiden
  • osaa laskettelun alkeet
  • pärjää itse hississä
  • harjoittelee kerran viikossa
  • tarvitsee erikseen hissilipun joka treeniin tai kausikortin (alle kouluikäiset kypärä päässä laskevat lapset eivät tarvitse hissilippua)
  • Mikäli alkeet ja hissillä kulku eivät vielä suju, suosittelemme paria hiihtokoulutuntia ja sen jälkeen Nappulaslalom-kurssia.

 

ILMOITTAUTUMINEN

Sitova ilmoittautuminen ryhmään tapahtuu MyClub-järjestelmässä (kielivalinta tarvittaessa sivun alareunasta). Ilmoittaudu Nappulaslalomiin kaudelle 2023 - 2024 tästä linkistä. MyClub-järjestelmään tehty ilmoittautuminen on sitova. Tarvitset ilmoittautumista varten sähköpostiosoitteen. Järjestelmä luo ilmoittautumisen yhteydessä laskun, joka lähtee asiakkaalle automaattisesti sähköpostitse.

 

 

LISÄTIEDOT

Aleksi Peltola

alke.peltola@gmail.com

040 838 2909

 

 

 

 

PreSmile talvi 2023-2024

PreSmile-ratalaskuryhmä on suunnattu 6–12-vuotiaille lapsille, jotka haluavat oppia aktiivisemmin alppihiihdon ratalaskutekniikkaa. Ryhmän harjoituksissa opetellaan edelleen yleistä laskettelutekniikkaa, mutta myös lasketaan rataa useamman kerran viikossa. Tämä mahdollistaa luontaisen siirtymisen myöhemmin Vaskin Smile-kilpalaskuryhmään, jossa osana toimintaa on laskettelukilpailuihin ja seuran toimintaan osallistuminen.

 

PreSmile-ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja torstaisin klo 18.00-19.30.

Alustavasti ensimmäinen harjoituskerta on viikolla 2.

 

PreSmile-valmennusmaksu on 250 €/kausi/urheilija sisältäen seuran jäsenmaksun.

 

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen PreSmile-ryhmään tapahtuu MyClub-järjestelmässä (kielivalinta tarvittaessa sivun alareunasta). Ilmoittaudu PreSmile-ryhmään kaudelle 2023 - 2024 tästä linkistä. MyClub-järjestelmään tehty ilmoittautuminen on sitova. Tarvitset ilmoittautumista varten sähköpostiosoitteen. Järjestelmä luo ilmoittautumisen yhteydessä laskun, joka lähtee asiakkaalle automaattisesti sähköpostitse.

 

 

LISÄTIEDOT

Aleksi Peltola
alke.peltola@gmail.com
040 838 2909