Hobbygrupper

​I Vaski kan man åka slalom både på hobbynivå och på tävlingsnivå. De yngsta barnen börjar i Knatteslalom och de som vill börja tävla fortsätter till tävlingsgrupperna. Anmälningar till hobbygrupper tas emot enligt en tidtabell som meddelas separat. Förfrågningar kan göras året runt till Johan Forth tfn 050 522 4566​.

 

Vaski Knatte PreSmile kausi 21 22 fb 2

 

Knatteslalom vinter 2022-2023

Knatteslalom är en hobbygrupp som är riktad till mindre barn. Barnen bekantar sig med slalomåkning och lär sig grunderna på träningar som hålls vintertid på Öjberget en gång i veckan. 

 

Säsongsavgiften 2022-2023 för Knatteslalom är 130 euro och den innehåller föreningens medlemsavgift för denna säsong.

 

Vi kommer att ha flera grupper. Preliminärt två grupper på måndagar (kl. 17.30 - 18.45 och 19.00 - 20.15) och en eller två grupper på tisdagar (samma tider som på måndagen). Om vi får väldigt många anmälningar, kan det bli flera grupper. En skild e-mail skickas då vi ser att Öjberget öppnas och har delat grupperna.

Vid anmälning berätta gärna om åkarens erfarenhet på skidorna och om måndagen eller tisdagen passar bättre för er.

 

Knatteslalomdeltagare

  • är från 5 år och uppåt; deltagarna delas in i grupper efter ålder och åkvana.
  • kan ta sig ner för Öjberget utan hjälp.
  • kan åka i Öjbergets lift själv.
  • Om barnet inte ännu klarar sig i backen eller liften, rekommenderar vi ett par lektioner i skidskolan innan Knatteslalom
  • tränar en gång per vecka.
  • behöver liftkort, antingen säsongskort eller separat för varje träning. Barn under 7 år som använder hjälm åker gratis på Öjberget.​

 

ANMÄLNING

Bindande anmälan görs via MyClub (språkvl på botten av sidan). Anmäl dig till Knatteslalom gruppen för säsongen 2022 - 2023 via den här länkenAnmälan i MyClub är bindande. För att kunna göra anmälan i MyClub behöver du ha en e-postadress. I samband med anmälan skapar systemet en faktura och skickar den till dig automatiskt.

 

TILLÄGGSUPPGIFTER

Aleksi Peltola

alke.peltola@gmail.com

040 838 2909

 

Toni Latva-Salo

040 358 6416

 

 

PreSmile vinter 2022 - 2023

PreSmile-bangrupp riktar sig till 6-12-åringar som vill lära sig åka alpin slalomteknik på bana. Under träningstillfällena lär man sig allmän slalomteknik, men även att åka slalombana ett par gånger i veckan. Genom att delta i PreSmile-träningar har man senare möjlighet att flytta över till Vaskis Smile-tävlingsgrupp där man tävlar inom de alpina grenarna och deltar aktivt i föreningen.

 

PreSmile-gruppen tränar två gånger i veckan tisdagar och torsdagar kl. 18.00-19.30.

 

PreSmile-träningsavgiften är 250 €/säsong/åkare (innehåller föreningsavgiften).

 

 

ANMÄLAN

Anmälan till PreSmile görs via MyClub-systemet (språkval kan göras nere på sidan).Anmäldig till PreSmile gruppen för säsongen 2022 - 2023 via den här länken. Anmälningar som gjorts via MyClub är bindande. För att anmäla behövs en e-postadress. MyClub-systemet skapar i samband med anmälningen en räkning som automatiskt skickas till anmälarens e-post.

 

 

TILLÄGGSUPPGIFTER

Aleksi Peltola

alke.peltola@gmail.com
040 838 2909