Uutiset

06.06.
2017

Samu Torsti jakoi palkinnot Vaskin kauden päättäjäisissä

Vuoden alppihiihtäjäksi valittu Samu Torsti jakoi vauhti- ja tekniikkapalkinnot ja stipendit junioreille Vaskin kauden päättäjäisissä Öjbergetillä.

 

Lisäksi valmentajat jakoivat kannustuspalkinnot jokaisessa sarjassa yhdelle laskijalle.  Kannustuspalkinnot jaetaan laskijoille, jotka ovat kauden aikana olleet ahkeria harjoittelijoita, kannustaneet muita ryhmässään ja edistyneet osaamisessaan kauden aikana ja ovat reiluja ja hyviä kavereita muille. Kimmo Syvänen jakoi Smile- ryhmän palkinnot 8 sarjassa Lucas Napparille, 10 sarjassa Edit Wargénille ja 12 sarjassa Aksu Puijolalle. Erkki Laakso jakoi palkinnon Race-ryhmässä 14 sarjassa Isak Hakalalle.

Tekniikkapalkinto jaettiin Iida Autiolle, (suurpujottelu 12 sija. SM-kisat). Vauhtipalkinnon sai Aksu Puijola, (syöksy 14. sija SM-kisat). Palkinnon perustelut: Juniorisarjan alppihiihtäjä, joka on parhaiten menestynyt tekniikkalajissa eli pujottelussa, paripujottelussa, SUP:issa, Ski Crossissa tai suurpujottelussa ja  vauhtilajeissa eli SuperG:ssä, syöksyssä tai supercombissa. Paras menestys lasketaan SM-kilpailujen sijoituksen perusteella. Jos SM-kisoissa ei ole laskettu näitä lajeja, paras menestys lasketaan muun merkittävän tuloksen perusteella.

 

Stipendit jaettiin kauden kokonaistulosten ja menestyksen perusteella sekä junioreille että FIS-laskijoille. Hienoa stipendeissä oli, että 10-sarjan tytöissä nuorempana sarjassa laskeneet Edit ja Sanni sijoittuivat molemmat Keskisen-Suomen Cupissa kolmen parhaan joukkoon saaden stipendit.

Kaikki stipendit: Aksu Pujiola (Head-cup kokonaiskilpailu 1. sija 50 €, Edit Wargén 50 € (Head-cup kokonaiskilpailu 2.sija), Sanni Anttila 50 € (Head Cup kokonaiskilpailu 3. sija) 50 €, Lisa Boström 100 € (2 sija pujottelu, SM-kisoissa, 12 sija pujottelussa ja 21. suurpuikassa Nuorten Olympialaisissa Turkissa), Andreas Romar (SM-kisat, alppiyhdistetty ja syöksy 1.sija molemmista, Super G 3. Sija) 100 €, Samu Torsti 100 € (2. Sija Eurooppa cup kokonaiskilpailussa, 1 kulta, yksi hopea alppiyhdistetty ja yksi pronssi syöksy SM-kisoissa, 10. Sija maailman cupin kilpailuissa).

Kiitos valmentajille hienosta työstä, perheille mahtavasta talkootyöpanoksesta ja erityiskiitokset puheenjohtaja Jan Ekmanille ja Mikael Nylundille sinnikkäästä vaikuttamistyöstä kauden aikana.

 

Hyvää kesää! 

 

IMG 2030

IMG 2061
Takaisin