Uutiset

22.04.
2017

Lasten kevään suurleiri Levillä 18-20.4.2017. Järjestäjänä Ski Sport Finland ja yhteistyössä Levi

Miksi tälle leirille kannatti tulla?

 

Levin suurleiri on ollut kaiken kaikkiaan onnistunut tapahtuma niin lasten, vanhempien kuin valmentajienkin mielestä. Kolmen päivän ajalle on riittänyt tarpeeksi aktiviteetteja. Laskettelemisen lisäksi ohjelmassa on ollut leffaa, kylpylää ja viikon päätteeksi gaalaillallinen.

Kuitenkin Vaskin Miko Niemi toteaa kysyttäessä, että parasta leirillä on ollut mäessä oleminen. Ja toden totta, sinne on haluttu lähteä vapaaehtoisesti vielä tiukkojen treenien jälkeenkin.

Leirin järjestäjiltä on tullut erikseen kiitosta junioreiden erityisen hyvästä käytöksestä leirin aikana. Asenne on ollut kohdillaan ja kaikki ovat toimineet ohjeiden mukaisesti.

 

Vanhemmat ja perheet hengessä mukana

 

Vaskilaisten loistava leiri- ja kisaporukka on nauttinut Levin maisemista jokaisena päivänä. Lapsille on riittänyt ohjelmaa niin rinteessä kuin myös sen ulkopuolella. Aikuiset ovat pitäneet tiivisti yhtä ja kaikki jännäävät yhdessä oman seuran kilpailijoiden saavutuksia. Oman Watsapp -ryhmän kautta on jaettu infoa tunturin tapahtumista ja yhteisistä treffeistä. Epäilemättä kenelläkään ei ole tällä reissulla ollut tylsää!

 

Vinkkejä ja yhteistyötä

 

Valmentajat kiersivät leirillä rasteilla mukana eri joukkueiden kanssa. Vaskin valmentaja Atte Ala-Honkola totesi että leiriltä on jäänyt käteen uusia harjoitteita. Lisäksi on ollut mielenkiintoista nähdä, miten ja millaisia treenejä vedetään muissa seuroissa. Myös uusia tuttavuuksia on löytynyt mm. Etelä-Suomen alppihiihtoseuroista, vaikka yhteistyötä on tehty ennenkin. Atte toteaa, että lapsien kommenteista ja ilmeistä päätellen leirillä on ollut hauskaa.

 

Saman ikäisiä lajin harrastajia yhdistää samanlaiset intressit. Mäen juurelta oli hienoa katsella alas pujottelevaa lasten letkaa, joka kurvaili rinnettä pitkin tyylikkäästi valmentajan johdolla. Vaskin valmentaja Teemu Niemi kertoo että lapset ovat solmineet uusia ystävyyssuhteita ympäri Suomen.

Kaikesta päätellen koko porukka voi suositella leiriä, mikäli sellainen järjestetään uudestaan. Kiitos Ski sport Finland, Levi, kaikki vapaaehtoiset sekä tietenkin kaikki mukana olleet.

 

Levi2Levi1

Levi3
Takaisin