Uutiset

10.03.
2019

Head Cup SUP ja finaaliviikonloppu kisattiin Öjbergetillä.

Kisa laskettiin hienoisessa lumisateessa. Mukana oli lähes sata laskijaa Kuopiosta ja Joensuusta lähtien. Kisaviikonloppu oli samalla koko Cupin finaalikilpailu, jossa ratkottiin Head Cup voittajat. Vaskista mukana oli iso joukko laskijoita ja päivän aikana nähtiin hienoja suorituksia. Kisat sujuivat taas mallikkaasti täsmälleen aikataulun mukaisesti. Finaalikisa oli Vaskin ja Vörå IF:n yhteistyönä järjestämä. Esilaskijoina toimivat Lisa Boström ja Niklas Borgmästars.

Kolmen parhaan joukkoon pääsivät Vaskista tänään SUP:issa Erika Autio, joka voitti N8 sarjan ja Luna Nappari oli 3. Samassa miesten sarjassa Artur Berts oli 3 ja sisko Ingrid nappasi voiton N10 sarjassa. Lucas Nappari otti tänään hopeaa M10 sarjassa. 14-sarjassa hopeaa otti Aksu Puijola ja pronssia Iida Autio. 16-sarjassa toiseksi tuli Emilia Håkans ja 3. Isak Hakala. Vaskin FB sivuilla on kuvareportaasi sekä yleisöstä että laskijoista.

Kokonaiscupin parhaan seuran palkinnon voitti Kuopio Ski Club ja eniten pisteitä kerränneen jättipokaalin voitti Benjamin Saarenkylä.

Päivän SUP tulokset löydät tästä.

Head Cupin kokonaiskilpailussa kuuden parhaan joukkoon sijoittuivat Vaskista N10 Emmi Niemi 4, ja Ingrid Berts 5 ja M8 Lucas Nappari 4. ja Lenni Österback 5. Sisarukset Julia ja Emila Håkans ottivat sarjoissa N14 ja N16 kolmannen ja toisen sijan. Iida Autio oli N12 sarjassa 4. Edit Wargén sijoittui N12 sarjassa 4. ja M12 sarjassa Max Humberset oli 5 ja Liam Wargen 6 sarjassa M14.  M16 sarjassa Rio Boussir oli 3 ja Isak Hakala 4.

Head Cupin kokonaiskilpailun lopulliset tulokset löydät tästä.