Uutiset

26.01.
2020

Casimir ykkönen Tahkolla

Vaskin nuoret laskijat osallistuivat viikonloppuna 25.-26.1. Tahkovuorella käytyyn tämän kauden toiseen Keskisen Suomen HEAD Cup -osakilpailuun. Nilsiä Skin järjestämät kilpailut keräsivät huiman määrän osallistujia aivan etelärannikkoa myöten.

 

Lauantain lajina oli suurpujottelu. Vaskilaisista nuorimpina mukana olivat 8-vuotiaissa laskevat Eerika Autio ja Arthur Berts, molemmat kuitenkin jo kokeneita kisaajia. Kymmenvuotiaissa Vaskia edustivat Jonessa Forth ja Ivar Nylund. Osallistujia kaikista sarjoista eniten oli 12-vuotiaissa, jossa vaskilaisista laskivat Emmi Niemi, Ingrid Berts, Jade Heikkilä, Lenni Österback, Lucas Nappari ja Aleksi Kytöharju. Julia Håkans, Otto Österback, Casimir Forth, Niko Kytöharju, Axel Slotte ja Julius Halin keräsivät hyviä sijoituksia 14-vuotiaissa, ja 16-vuotiaissa tytöissä samoin teki Eveliina Tammilehto.

 

Sunnuntain supersuurpujottelu eli super-G tarjosi katsojillekin kunnon vauhtia. Ykköseksi 14-vuotiaissa pojissa laski Casimir! Mukavia suorituksia oli kaikilla mutta ulosajoiltakaan ei jäisellä radalla vältytty.

 

IMG 20200127 WA0000

Vaskin Casimir Forth palkintojenjaossa.

 

- Lasku on smile-ryhmäläisillä hieman vielä väkinäistä, kun ei ole päästy treenaamaan kunnolla. Rentous lisääntyy ja käsijarru lähtee pois päältä sitä mukaan kun saadaan laskuja alle, sanoo Jussi Autio, yksi Smile-ryhmän valmentajista. 

 

Seuraava Keskisen Suomen HEAD Cup -osakilpailu oli tarkoitus kisata Himoksella 1.-2.2., mutta kisat oon peruttu huonon lumitilanteen vuoksi. Seuraavan kerra8n HEAD Cupia kisataan siis Öjbergetillä Vaasassa 7.-8.3.

 

Tulokset suurpujottelu 25.1.2020 ja supersuurpujottelu 26.1.2020 HEAD Cupin sivuilla

 

Vaskin matkassa mukana #suomenvaasalaisintasähköä #ekmansystems # aktia #wapice #leki #fennia #suomenasennusjateollisuuspalvelut #schneiderelectric #pizzeriaruka #strindberg

IMG 20200126 WA0014
Takaisin