Nyheter

09.03.
2020

Vöyrillä nautittiin jo kevätauringosta

Kauden kolmas Head Cup -osakilpailu kisattiin alkuperäisen pitopaikan Vaasan Öjbergetin sijaan Vöyrin hiihtokeskuksessa 7.–8.3.2020. Sää suosi kilpailupaikkaa erityisesti lauantaina. Osallistujia lauantain pujottelukisassa oli 98 ja sunnuntain superpujottelussa 91, ja ikäsarjoja 8-vuotiaista 18-vuotiaisiin.


Jälleen saatiin todistaa, että Vöyrin mäki ei pienuudestaan huolimatta todellakaan ole helpoimmasta päästä. Niin lauantain pujottelun 8-, 10- ja 12-vuotiaiden lyhyiden keppien radassa kuin sitä vanhempien ikäsarjojen pitkäkeppiradassa ja sunnuntain yhteisessä radassa oli sopivasti vaikeutta ja ajateltavaa. Siitä huolimatta, että pitempiin mäkiin tottuneet eivät ehkä aivan ehtineetkään rinteessä päästä vauhtiin ennen kuin maalilinja jo tuli vastaan, viikonloppuna nähtiin mainioita suorituksia ja tiukkoja kamppailuja ykkössijoista. Vaikka vaskilaiset eivät kotimäessään tänä kautena laskemaan pääsekään, ja harjoitusmahdollisuuksia on sen vuoksi pitänyt etsiä murtsikkaladuiltakin, vaskilaiset saivat kotiin vietäväksi melkoisen määrän pokaaleja ja mitaleja.


Mainiosti sujuneista kilpailujärjestelyistä vastasivat yhteistyössä Vaski ja Vörå IF. Seuraavaksi Head Cuppia kisataan Himoksella 21.–22.3. ja finaaleissa Kasurilassa 4.–5.4. Toivotaan, että talvikelit vielä pysyisivät, jotta rinteet saadaan pidettyä auki ja kunnossa!


Tulokset: lauantai 7.3. pujottelu ja sunnuntai 8.3. superpujottelu


Katso kuvat Vaskin Facebook-sivuilla!


Vaskin matkassa mukana
#suomenvaasalaisintasähköä
#ekmansystems
#aktia
#wapice
#leki
#fennia #suomenasennusjateollisuuspalvelut
#schneiderelectric
#pizzeriaruka
#strindberg

20200307 102912 resized
Tillbaka