Nyheter

08.04.
2018

Head Cup finaaliviikonloppuna selvitettiin Cup voittajat

Head Cup Keskisen Suomen osakilpailun finaali käytiin Kasurilassa. Lauantaina laskettiin puikka ja sunnuntaina suurpuikka. Vaskilla oli finaalissa 25 osallistujan joukkue ja koko kauden Vaskin osallistuja joukko on ollut suurimpia. Vaski voitti parhaan seuran palkinnon, joka lämmitti varmasti kaikkien lasten sekä aikuisten mieliä. 

 

Kokonaiskilpailussa Vaski sai hienosti yhden ykkösijan, Edit Wargén (N10) voitti kokonaiskisan kaksi kakkossijaa menivät Iida Autiolle (N14)  ja Emilia Håkansille (N16) sarjoissa. Hienosti pärjäsivät myös M10 sarjassa Max Humberset 4. ja Lucas Nappari 5 ja Leo Kainulainen 10. Emmi Niemi oli 6. sarjassa N10 ja Julia Håkans 7. sarjassa N12. M12 sarjassa Casimir Forth oli 5. ja Otto Österback 10. 

 

Lauantain puikka kisassa palkittiin nuoremmista 6 parasta ja vanhemmista 3 parasta. Puikasta podiumpaikkoja saivat lauantaina Forth Jonessa 4. Wargén Edit 3., Humberset Max 4., Julia Håkans 6.,

 

Suurpuikassa palkittiin sunnuntaina Jonessa Forth 3., Wargén Edit 2., Lucas Nappari 4., Julia Håkans 4., Casimir Forth 4. ja Axel Slotte 5., Puijola Aksu 1. ja Miko Niemi 3. 

 

 

 

 

paras seura kasuril
Tillbaka